TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Düzenledik

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Düzenledik

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Düzenledik

07.05.2024 70

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Düzenledik

Okulumuz Şehit Bekir Özdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu tarafından 7-8 Mayıs 2024 Salı ve Çarşamba günleri mesai saatleri boyunca TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı düzenlendi.

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarında;

Biyoloji alanında 2 proje,

Tarih alanında 2 proje,

Sosyoloji alanında 1 proje,

Matematik alanında 1 proje,

Dil ve Edebiyat alanında 2 proje,

Coğrafya alanında 1 proje,

Değerler Eğitimi alanında 1 proje

olmak üzere toplam 10 (On) proje fuardaki yerini almıştır.

TÜBİTAK'ın desteğiyle düzenlenen Fuar, saat 10.00'da okul bahçesinde İstiklal Marşı'nın söylenmesiyle başladı. Fuar Yürütücüsü ve Okul Rehber Öğretmeni Tuğba Erdoğan'ın fuarın amaçlarını anlatan konuşmasıyla devam etti. Tuğba Erdoğan, fuarların amaçlarını "Öğrenmeye istekli, merak eden, araştırmacı, bilinçli bireyler yetiştirmek" olarak açıkladı.

Sonrasında protokol, okullardan gelen öğretmen ve öğrenciler önceden bahçede yerini almış olan stantları tek tek gezdiler ve stantta görevli öğrenciler tarafından her bir proje hakkında bilgilendirildiler.

Fuar Yürütücüsü Tuğba Erdoğan, "Öğretmen ve öğrencilerin gayretli çalışmaları ile ortaya çıkan bu projelerin bilim ve teknikte yeni buluşlara kapı aralamasını temenni ederiz. Bu fuarda çeşitli çalışmalarını sergileyen çocuklarımız ileride ülke yararına olacak büyük buluşların mimarı olabilirler. Her biri birer bilim adamı olarak ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesine ulaştırabilirler." diye temennisini dile getirdikten sonra projelerde emeği geçen öğrenci ve öğretmen arkadaşlarına teşekkür etti.

Stantların gezilmesi ve projelerle ilgili bilgilerin alınmasından sonra okulumuz tarafından davetlilere sunulan ikrama geçildi.

Okul Müdürümüz Kemal Vehbi Onay, "Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz özveriyle çalıştılar, bu gün ise çalışmalarını ziyaretçilerle paylaştılar. Fuarımız 7 Mayıs ve 8 Mayıs olmak üzere iki gün sürecek. Emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize, yönetici ve yardımcı personelimize, fuarımıza katılan misafirlerimize çok teşekkür ederiz." dedi.

.

 ...

Projelerimiz:

 

.

Imgbox-com'da Etkinliğimizin Fotoğraf Albümü (Önizlemeli) (TIKLAYINIZ)

...

Archive.Org'daki Etkinliğimizin Fotoğraf Albümü İçin (TIKLAYINIZ)

.

Archive Org'daki Fotoğrafların Tamamını Orijinal Hallerini İndir (zip) (TIKLAYINIZ)

.

Archive.Org'daki Etkinliğimizin Video Albümü İçin (TIKLAYINIZ)

.

Archive.Org Hizmetindeki Okulumuz Etkinlik Arşivine Gitmek İçin (TIKLAYINIZ)

.

Okulumuz Web Sayfasında Yıllara Göre Etkinlik Arşivimiz İçin (TIKLAYINIZ)

.