TAŞİMDER İle İlk İftar Yemeği

TAŞİMDER üyeleri ile 07 Haziran 2016 Ramazan´ın ikinci günü Okulumuz yemekhanesinde pansiyonda kalan öğrencilerimizle birlikte iftar yemeği yedik.

07.06.2016 652

TAŞİMDER İle İlk İftar Yemeği

İstanbul´dan misafirimiz Okulumuz mezunlarından Avukat Ali Metin ile yine Okulumuz mezunlarının oluşturduğu Taşova İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği (TAŞİMDER) üyeleri ile 07 Haziran 2016 Ramazan´ın ikinci günü Okulumuz yemekhanesinde pansiyonda kalan öğrencilerimizle birlikte iftar yemeği yedik.

İftar yemeği sonrası TAŞİMDER Başkanımız Ömer Faruk Gültekin, Okul Müdürümüz Ali Öker, misafir mezunumuz Avukat Ali Metin ve Okulumuz mezunu Belediye Başkanımız Bayram Öztürk birer konuşma yaptılar.

Konuşmalar içilen çaylarla süslendi ve Akşam namazının ifasından sonra çay muhabbetine devam edildi.

>>haber fotoğraf albumü>>

------------------------------------------------------