İHO'lar Arası Genç Bilaller Ezan Okuma İl Yarışması Yapıldı

27.12.2021 1714

İHO'lar Arası Genç Bilaller Ezan Okuma İl Yarışması Yapıldı

Okulumuz ve Emine Bursalı İmam Hatip Ortaokulu bugün (27/12/2021 Pazartesi günü) düzenlenen Amasya Merkez ve İlçeleri Anadolu İmam Hatip Liseleri Arası Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması'na ev sahipliği yaptılar.

Amasya merkez ve ilçelerinde bulunan sekiz okulun katılımı ile yapılan yarışmada,

birinci Taşova Emine Bursalı İmam Hatip Ortaokulundan Abdurrahman Doğan,

ikinci Suluova Recep İnce İmam Hatip Ortaokulundan Ethem Mürsel,

üçüncü ise Amasya Hattat Hamdi Hamdullah İmam Hatip Ortaokulundan Muhammet Aydın oldu.

Yarışmaya, Kaymakamımız Sayın Ahmet Gökcecik, Belediye Başkanımız Sayın Bayram Öztürk, Amasya İl Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Ali Bahçıvan, Taşova İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa Tümer, TAŞİMDER (Taşova İmam Hatipliler Derneği) Başkanı Sayın Hüseyin Aytaş ve öğrenciler katıldı.

Yarışma Sonucu:

Archive Fotoğraf Albümü:

ArcHive Fotoğraf Albümü: (Albümün sağ alt ve sol alt köşelerindeki yön oklarıyla fotoğraflar arasında gezinebilirsiniz. İndirmek istediğiniz fotoğrafın üzerine geldiğinizde Fare Sağ Tık, Resmi Farklı Kaydet, ile indirebilirsiniz.)

Yukarıdaki Fotoğraf Albümünün yüklenmesi tamamlandığında BURAYA TIKLAYARAK HEPSİNİ İNDİR. zip olarak indirir. Bu albüm toplam 96 adet fotoğraf barındırır, kapasitesi 539 MB'tır.