Cuma Etkinlikleri 6. Hafta: Çılgıdır, Dereköy ve Gemibükü Köyleri

Okulumuz Cuma uygulamaları kaldığı yerden devam ediyor: Çılgıdır, Dereköy ve Gemibükü Köyleri

20.05.2016 549

Cuma Etkinlikleri 6. Hafta: Çılgıdır, Dereköy ve Gemibükü Köyleri

Mesleki Uygulama Etkinlikleri çerçevesinde yapılan son sınıf Erkek Öğrencilerimiz Cuma Namazı Uygulamalarının 6.sı 20/05/2016 günü Çılgıdır, Dereköy ve Gemibükü Köylerinde yapıldı.

Uygulamaya Müdür yardımcımız Kemal Vehbi Onay ile Mesleki Uygulama Kulübü Rehber Öğretmenleri Ahmet Özkan ve Ahmet Çoban katıldılar. Uygulama yapan öğrencilerimizin hepsinin yeterli olduğu gözlendi. Cuma namazı sonrası köylerimizde köy sakinlerinden ölmüşleri adına mevlit yemeği verilen kardeşlerimizin mevlidine konuk olduk. Ahirete göç etmiş büyüklerimizin mekanları Cennet olsun. Ailelerine de sabırlar dileriz.

Fotoğraflarımız:

------------------------------------------------------