10. Sınıflar Deneme Sınav Sonuçları 2023-2024

07.10.2023 613

10. Sınıflar Deneme Sınav Sonuçları 2023-2024

Hemen alttaki tabloda öğrencilerimizin bu sene girdiği Deneme Sınavları Sonuçları vardır. Başka deneme sınavı sonuçları eklendikçe her öğrencinin kendi isminin altına eklenecektir. Sonuçlar İsim Alfabe Sirasına göredir.

Aşağıdaki tabloda ise bu seneki Deneme Sınavlarının sonuçlarının ortalamaları yansıtılmaktadır. Her sınav sonucu girildiğinde veriler değişebilir.
Aşağıdaki tablonun alt kenar çubuğunda: İlk varsayılan olarak "Net Ortalama"= Şu ana kadar yapılmış olan sınavların Net'lerinin ortalamaları görünecektir. Yine alt kenarda "Puan Ortalama"= Şu ana kadar yapılmış olan sınavların Puanlarının ortalamaları görünecektir.
Ayrıca öğrencilerimizin yaptığımız Deneme Sınavlarında Sayısal durumlarını görmek için, "Matematik Net Ortalama" ve "Fen Grubu (Fizik, Kimya Biyoloji) Net Ortalamalarına bakabilirsiniz.