Yakınımdaki Tarih Projesi - Uluköy Tarihi Yerleri Tanıma Gezisi

Yakınımdaki Tarih Projesi Uluköy Tarihi Yerleri Tanıma Gezisi

19.12.2022 258

Yakınımdaki Tarih Projesi Uluköy Tarihi Yerleri Tanıma Gezisi

Okulumuz öğrencileri Okul Rehber Öğretmeni Tuğba ERDOĞAN danışmanlığında yürüttükleri "Yakınımdaki Tarih" isimli TÜBİTAK projesi kapsamında "Uluköy" kitabı yazarı Taşova Atatürk Ortaokulu Müdürü Abdullah SEÇKİN ile Uluköy'ün tarihi yerleri gezilerek bilgi edindiler.

Araştırmacı, Eğitimci Yazar Abdullah SEÇKİN, öğrencilerimize tek tek Uluköy'ün tarihi yerlerini gezdirerek onları bilgilendirdi. Öğrencilerimizin sorularını cevaplandırdı.

Öğrencilerimizin bir çoğunun yakınımızdaki bu tarihi zenginliklerden haberlerinin olmadığı ve bu etkinlikle bu konuda bilgilendikleri görüldü ve öğrencilerimiz bu projeden memnun kaldıklarını söylediler.

Abdullah SEÇKİN hocamıza, işlerinin arasında bize vakit ayırdığı ve de yüreğinden koparak bilgilendirme çalışması yaptığı için çok teşekkür ederiz.

Archive.Org'daki Etkinliğimizin Videoları İçin (TIKLAYINIZ)