TAŞİMDER'den Deneme Sınavında 74 Net Yapan Öğrencimize Ödül

14.10.2023 74

TAŞİMDER'den Deneme Sınavında 74 Net Yapan Öğrencimize Ödül

TAŞİMDER başkanı adına başkan yardımcısı Muammer Öztürk, 14 Eylül 2023 günü okulumuz genelinde tüm sınıflar için yapılan Hazır Bulunuşluk Sınavında 74 net yapan Proje-9-A sınıfı öğrencimiz Asude Koçak'a maddi ödül verdi.

Ödül, 13/10/2023 Cuma günü İstiklal Marşı töreninde öğrencimiz öğrencilerin huzuruna çıkarılarak verildi.

TAŞİMDER Başkan Yardımcısı Muammer Öztürk ödül töreninde, siz değerli öğrencilerimize, akademik gelişimlerinizde, üniversite sınavlarına hazırlanmanızda gayret gösterip deneme sınavlarında 50 netin üstünde soru çözmeniz durumunda parasal ödül vereceğiz, ayrıca okulumuzun diğer sosyal ve mesleki etkinlik ve yarışmalarında okulumuzu temsil eden siz kıymetli öğrencilerimize de maddi manevi yardımlarımız olacaktır, sizden tek isteğimiz çalışmanız, dedi.

TAŞİMDER Tarafından Deneme Sınavlarında

Başarılı Öğrencilere Verilecek Ödüller:

50-59 net = 100 Tl

60-69 net = 150 Tl

70-79 net = 200 Tl

80-89 net = 250 Tl

90-99 net = 300 Tl

100 ve üzeri net = 400 Tl

Okulumuza ve öğrencilerimize her yönden destek veren Taşova İmam Hatipliler Derneği'ne (TAŞİMDER'e) çok teşekkür ediyoruz.