Son Sınıfların Mezuniyet Albümü Çıktı

Bu sene ikincisini gerçekleştirdiler: Son sınıf öğrencilerimiz bir araya gelerek bir mezuniyet albümü çıkardılar.

05.05.2016 1366

Son Sınıflar Mezuniyet Albümü Çıktı

SON SINIFLAR MEZUNİYET ALBÜMÜ ÇIKTI

Önemli olan yaşamaksa yaşarken de iz bırakmaktır bir o kadar önemli olan, düsturundan hareketle bu sene son sınıf öğrencilerimiz bir araya gelerek, birbirlerini hiç unutmayacakları bir iz bıraktılar.

Sayfa sayfa birbirlerini ve okullarını tanıttılar bu güzel mezunlar. Kardeşçesine döktürdüler duygularını kalemlerinden...

Son sınıf öğrencilerimiz 03/06/2016 akşamı kutlanacak olan Mezuniyet Gecesinde albümlerini alacaklar.

Mezuniyet Albümünüz hayırlı olsun gençler. Yıllarca bizleri ve okulunuzu hayırla hatırlamanız dileğiyle, her zaman başarılı ve mutlu günler sizlerin olsun.

Sizleri onların albümleriyle başbaşa bırakıyoruz.

------------------------------------------------------

>>haber fotoğraf albumü>>

MEB bağlantısında göremeyenler için Google + daki Albümümüz:

<<<TIKLAYINIZ>>>