Son Sınıf Erkeklerimizle Ladik Belediyesi Göl Tesislerinde Piknik Yaptık

Mesleki Uygulamalar çerçevesinde 09/05/2017 günü, Cuma Namazı Uygulamalarını güzel bir gayretle sunan son sınıf erkek öğrencilerimizle Ladik Belediyesi Göl Tesislerinde unutulmayacak bir piknik yaptık.

10.05.2017 364

Son Sınıf Erkeklerimizle Ladik Belediyesi Göl Tesislerinde Piknik Yaptık

Mesleki Uygulamalar çerçevesinde 09/05/2017 günü, Cuma Namazı Uygulamalarını güzel bir gayretle sunan son sınıf erkek öğrencilerimizle Ladik Belediyesi Göl Tesislerinde unutulmayacak bir piknik yaptık.

Köy ve merkez camilerinde okulumuzu en güzel bir şekilde temsil ettikleri ve halkımızla iç içe oldukları ve onların gönüllerini fethettikleri için, erkek öğrencilerimize hoş muhabbet bir piknikle sevgimizi göstermiş olduk. Sizi çok seviyoruz gençler.

Bu tür etkinliklerden öğrencilerimiz çok memnun olduklarını belirterek Okul Müdürümüz Ali Öker´e, Müdür Yardımcılarımız Kemal vehbi Onay ve Eren Baloğlu´na  ve emeği geçenlere teşekkürlerini belirttiler.

fotograf_galerisi_1750262.html

Archive.Org Albümümüz