Rümeysa Özdemir Amasya Müftülüğünce Ödüllendirildi

27.11.2021 876

Resim Yarışmasında İl Üçüncüsü Olan Kızımız Rümeysa Özdemir Amasya Müftülüğünde Yapılan Törenle Ödüllendirildi.

Önceki haberimizde;

"Cumhurbaşkanlığı Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün "Göç Ve Çocuk" Temalı Resim Yarışması'na katılan 10-A Sınıfı Öğrencimiz Rümeysa Özdemir İl üçüncüsü olmuştur, Rümeysa Kızımızı kutluyor, gayret ve başarılarının devamını diliyoruz. Yarın ödül töreni için Amasya'ya gideceklerdir." diye haberimizi sunmuştuk.

Amasya Müftülüğü tarafından yapılacak ödü töreni için Müdür Yardımcımız Yusuf Yüce ve Rehber Öğretmenimiz Tuğba Erdoğan refakatinde Amasya'ya gidildi.

Amasya İl Müftülüğü'nün haberi:

"Göç ve Çocuk Temalı" Resim Yarışmasında Dereceye Girenler Belli Oldu.

Diyanet İşleri Başkanlığımızca 15-20 yaş arası öğrencilere yönelik düzenlenen "Göç ve Çocuk" temalı resim yarışmasında ilimizde

Birinci Maimonah Abdulhakeem Hasan,

İkinci Ebrar Doğan,

üçüncü ise Rümeysa Özdemir oldu.

İl Müftümüz Durmuş Ayvaz dereceye giren öğrencileri tebrik ederek ödüllerini verdi.

Programda İl Müftülüğümüz Göç Koordinatörü Din Hiz.Uzm. Şükriye Ayvaz'da hazır bulundu." diye verdi.

27-11-202127-11-2021