Proje 9-A Sınıfı Öğrenci ve Velileriyle Tanışma Toplantısı Yaptık

19.08.2022 436

Proje 9-A Sınıfı Öğrenci ve Velileriyle Tanışma Toplantısı Yaptık

Bu sene ilk olarak Okulumuz Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okuluna gelen öğrencilerimize ve velilerimize 18/08/2022 Perşembe günü kahvaltılı tanışma toplantısı düzenledik.

Katılımın çok büyük olduğu toplantımızda Okul Müdürümüz Kemal Vehbi ONAY, Müdür Başyardımcımız Metin YAMAN bilgilendirici konuşmalar yaptılar ve güzel hedefler ortaya koydular.

Öğrenci ve velilerimizin telefon numaraları alınarak whatsapp grubu oluşturuldu ve anlık onlarla haberleşme imkanı sağlandı.

Velilerimizde öğrencisi anasınıfına başlayan anne-baba heyecanı ve ilgisi vardı.

Teşekkür ediyoruz değerli velilerimiz, teşekkür ediyoruz kıymetli öğrencilerimiz.