Okulumuzun Akranımla Barışığım Projesi Uluslararası e‐Twinning Projesi Ortaklarından

Okulumuzun Akranımla Barışığım Uluslararası e‐Twinning Projesi Ortaklarından

05.05.2022 533

Okulumuz "Akranımla Barışığım" isimli uluslararası e‐Twinning Projesinin ortaklarından birisi olmuştur.

Romanya ile ortaklaşa yürütülen projeyi, okulumuz Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmeni Tuğba ERDOĞAN, 6 öğrencimiz ve 8 ortakla birlikte yürütmektedir.

Projemiz; günümüzde öğrenciler arasında yaygınlaşmaya devam eden akran zorbalığı hakkında bilinçlenmeyi, öğrencilerin akranlarıyla sevgi ve saygı çerçevesinde barışık olmayı, eleştirel düşünme, problem çözme, iletişim ve iş birliği ile okullarımızda konu hakkında farkındalık oluşturmayı hedeflemektedir.

Proje programı devam ederken, projeye dahil olacak tüm öğrenciler ve öğretmenler iş birliği içerisinde çalışıp çeşitli etkinlikler düzenleyecekler.

Ülkemizden farklı illerindeki okullarla ve bir yabancı ortağımız ile birlikte yürüteceğimiz projemizin çalışma süresi 6 hafta olarak planlanmıştır.

05-05-202205-05-202205-05-202205-05-2022