Okulumuzda TÜBİTAK Bilim Fuarı Açıldı

Okulumuzda TÜBİTAK Bilim Fuarı Açıldı

08/05/2017 günü Okulumuzda TÜBİTAK Bilim Fuarı sergisi açıldı.

10.05.2017 338

Okulumuz TÜBİTAK Bilim Fuarı Açıldı

Okulumuz 08/05/2017 günü ana bina salonumuzda öğrencilerimizin hazırladığı projelerden oluşan TÜBİTAK Bilim Fuarı sergisi açtı.

TÜBİTAK Bilim Fuarı çerçevesinde ders öğretmenlerimiz rehberliğinde öğrencilerimiz tarafından hazırlanan ve salonda sergilenen projelerin ve ürünlerin her standı ayrı ayrı yoğun ilgi gördü.

Bilim Fuarımız, Belediye Başkanımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz tarafından açılışları yapılarak öğrencilerimiz tarafından hazırlanan proje stantları gezildi. Belediye Başkanımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz beraberindeki katılımcılarla her standı ayrı ayrı gezip bilgi aldılar.

Açılışa Belediye Başkanımız Bayram Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Tümer, Şube Müdürlerimiz Hamit Yıldırım, Ahmet Ergün ve ilçe merkez ve köy okullarının ve kurumlarının yöneticileri, öğrenciler ve velilerimiz katıldılar. Açılış ve stantların gezilmesi sonrasında okulumuz tarafından misafirlerimize yemek ikramı yapıldı.

Okul Müdürümüz Ali Öker sergi açılışı sonrasında yaptığı konuşmada:

"Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz özveriyle çalıştıkları projelerini sundular. Çok güzel bir sergi oldu. Kendilerine ve diğer emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Sergimizi ziyaret ederek bizleri onurlandıran Belediye Başkanımıza, İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, Şube Müdürlerimize, İlçemiz merkez ve köy okullarının yönetici, öğretmen ve öğrencilerine çok teşekkür ederim.

Öğrencilerimiz yıl içerisinde de bir çok çalışma ve etkinliklere imza attılar. Etkinliklerimizi okulumuz web sitesinde de halkımızla paylaşıyoruz. Öğrencilerimiz doğal olarak yoruldular. Ama biz de onları bir nebze olsun dinlendirmek için onları her yıl sonunda olduğu gibi bu sene de, (bu hafta sonu planlıyoruz,) bir Karadeniz Gezisi yapacağız. Bunun dışında küçük çaplı yerel mesire yerlerinde pikniklerimizi de son sınıf öğrencilerimize yapacağız. Onlar Mesleki Çalışmalara güzel katkılarda bulundular. Onları güzel bir de Veda Gecesi programıyla uğurlayacağız." dedi.

 

fotograf_galerisi_1749492.html

 

Archive.Org Albümüz