Okulumuzda Deprem Anında Çök Kapan Tutun Tatbikatı Yapıldı

19.11.2022 124

Okulumuzda Deprem Anında Çök Kapan Tutun Tatbikatı Yapıldı

Türkiye geneli ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC), 12 Kasım 1999 Düzce Depremi'nin yıl dönümü dolayısıyla saat 18.57'de Taşova ilçesinde "çök kapan tutun"tatbikatı yapıldı.

Taşova'da saat 18.57'de tüm vatandaşların cep telefonlarına gönderilen "Hayati UyarıBildirimi" ile Türkçe ve İngilizce sesli uyarı yapıldı.

Okulumuz Taşova Şehit Bekir Özdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu'nda, önceden belirlenen sağlam ve güvenilir alanda "çök kapan tutun" tatbikatıyapıldı.

Belediye hoparlörlerinden ve polis itfaiye araçlarından siren sesi çalındı. Siren sesi sonrasında öğrenciler ve idareciler toplanma alanında toplandı.

Tatbikata, Taşova Kaymakamımız Sayın Ahmet Gökcecik, Belediye Başkan Yardımcımız Kadir Aydoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Tümer, kurum amirleri ve öğrencilerimiz katıldı.

Archive.Org'daki Etkinliğimizin Video Albümü: