Okulumuza Spor Malzemeleri Desteği

Okulumuza Spor Malzemeleri Desteği

Okulumuza Spor Malzemeleri Desteği

09.05.2023 61

İMAM HATİP LİSESİNE SPOR MALZEMELERİ TESLİM EDİLDİ

Taşova Yerel Eylem Grubu Derneğinin Yerel Kalkınma Stratejisi kapsamında sivil toplum kuruluşlarının desteklenmesi, gençler için etkinlikler düzenlenmesi ve sportif faaliyetlerde bulunmalarını sağlamak amacıyla spor malzemeleri satın alınmıştır. Satın alınan spor malzemeleri Taşova YEG Derneği Başkanı Kadir Aydoğan tarafından TAŞİMDER (Taşova İmam Hatipliler Derneği) Başkanı Adnan Veli Gültekin’e düzenlenen protokolle teslim edildi.

YEG Başkanından alınan spor malzemeleri TAŞİMDER Başkanı Adnan Veli Gültekin ve Başkan Yardımcısı Muammer Öztürk tarafından Şehit Bekir Özdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Müdürü’ne teslim edildi.

Satın alınan spor malzemeleri ile Taşova YEG Derneği ve Taşova İmam Hatipliler Derneği işbirliği içerisinde çeşitli sportif faaliyetler ve kamplar düzenlenecek, gençler spora teşvik edilecektir.

Şehit Bekir Özdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Müdürü Kemal Vehbi Onay, Taşova YEG Derneğine ve TAŞİMDER’e alınan spor malzemelerinden dolayı teşekkür etti.

.

 

..

Archive.Org'daki Etkinliğimizin Fotoğraf Albümü İçin (TIKLAYINIZ)

.

Archive.Org Hizmetindeki Okulumuz Etkinlik Arşivine Gitmek İçin (TIKLAYINIZ)

.

Okulumuz Web Sayfasında Yıllara Göre Etkinlik Arşivimiz İçin (TIKLAYINIZ)

.