Okulumuz Öğrenci ve Öğretmenlerinden Filistinli Kardeşleri İçin Kermes

23.10.2023 111

Okulumuz Öğrenci ve Öğretmenlerinden Filistinli Kardeşleri İçin Kermes

Okulumuzda İsrail’in saldırılarından zarar gören Filistinlilere destek olmak amacıyla kermes düzenlendi.

Okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin düzenlediği kermeste okulumuzun öğretmen ve öğrencileri büyük gayret ve fedakarlıkta bulundular, Rehber Öğretmenimiz Tuğba Erdoğan, oklavayı alarak destek olmak için hamur açtı.

Kermes fikrinin öğrencilerden çıktığını söyleyen Öğretmenimiz Tuğba Erdoğan, “Biz de okulda çalışan diğer arkadaşlarımızla katmer yapalım dedik. Hep birlikte Filistin’e destek olmak için onların yanlarında olduğumuzu göstermek için, çorbada bizim de tuzumuz olsun istedik. İnşallah yardımlarımız yerine ulaşır. Onlar da biran önce bu zulümden kurtulurlar ve refaha ererler” dedi.

Müdür Baş Yardımcımız Metin Yaman ise, “7’den 70’e Filistin’li kardeşlerimize destek olmak amacıyla kermes düzenledik. Elde ettiğimiz maddi kazançları oraya göndereceğiz. Toplanan gelirimiz 26.000 TL oldu. Katkıda bulunan herkese çok teşekkür ederiz.” diye konuştu.

Kermes sonunda elde edilen tüm gelirler Filistin’e destek için gönderilecek.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Tümer de Filistin için yardım kermesimize katıldı.