Okulumuz Konya Gezisi Düzenledi

Okulumuz Taşova Anadolu İmam Hatip Lisesi 2015-2016 Yıl Sonu Konya Gezisi düzenledi.

30.05.2016 1526

Okulumuz Konya Gezisi Düzenledi

Okul Müdürümüz Ali Öker koordinesinde 27 Mayıs 2016 Cuma akşamı 21.10´da ilçemizden yola çıkan öğrenciler sabah 05.00´te Konya Anadolu İmam Hatip Lisesi pansiyonunda kahvaltı yaptı. Kahvaltı sonrası Konya´da Mevlana Müzesi ve külliyyesi, Kapı Camii, Aziziye Camii ve tarihi - turistik mekanları gezdi ve oralarda hatırat eşyalar üzerine alışverişler yaptılar.

Daha sonra Konya İrfan-Der´in sıcak ilgisi karşısında ve etli ekmek yemeğinden memnun kalan öğrenciler, aynı gün 80 Bin Devri Alem Parkı ile Tropikal Kelebek Bahçesi´ni ve bilumum görülesi yerleri gezdiler. Akşam kız öğrencilerimiz Hatice Baykara Kız Yurdu´nda, erkek öğrencilerimiz Konya Anadolu İmam Hatip Lisesi Erkek Yurdu´nda kaldılar. Sabah kahvaltısından sonra alışveriş merkezlerinde gezinti ve alışveriş yapıldı.

Konya gezisi sonrası öğrencilerimiz ilçemize dönerken yol güzergahında Aksaray Somuncubaba Türbesi ve Müzesi ile Nevşehir Ürgüp Peribacaları ve diğer bazı turistik yerleri gezdiler. Bol bol fotoğraf çekindiler.

Dönüşte öğrencilere hitap eden Okul Müdürü Ali Öker, gezilerimizden memnun musunuz, gençler, diye sordu. Coşkulu bir şekilde memnuniyetini dile getiren öğrencilere, bu sizinle son gezimiz gençler, sizinle çok güzel etkinliklerimiz oldu, gezilerimiz oldu, artık günlerimizin sonlarına geliyoruz. Bu yıldan sonra ancak başka mekanlarda görüşebiliriz, dedi ve katılan öğrencilere, emeği geçen öğretmenlere ve gösterdikleri sıcak ilgiden dolayı Konya´daki dostlarına teşekkür etti.

Geziyi tamamlayan öğrencilerimiz 29 Mayıs Pazar gecesi Avanos, Kayseri üzerinden ilçemize döndüler.

Gezimizden Foto Albümlerimiz:

Müdür Beyin Fotoğraf Makinesinden Ahmet Özkan 1:

Ahmet Özkan 2:

>>haber fotoğraf albumü>>

Bayramşah Kara Öğrencimizin Objektifinden:

>>haber fotoğraf albumü>>

Lütfü Halis Öğrencimizin Objektifinden:

>>haber fotoğraf albumü>>

Onur Ay (11/D Sınıfı) Öğrencimizin Objektifinden:

>>haber fotoğraf albumü>>

Samet Aytaş Öğrencimizin Objektifinden:

>>haber fotoğraf albumü>>