Okul Tanıtım Gezilerimiz: 2- Akınoğlu, Belevi, Ballıdere, Esençay Ortaokulları

Okulumuzu Ortaokullara Tanıtım Çalışmaları devam ediyor.

17.05.2016 617

Okul Tanıtım Gezilerimiz: 2- Akınoğlu, Belevi, Ballıdere, Esençay Ortaokulları

Okulumuzu Ortaokullara Tanıtım Çalışmaları devam ediyor. İkinci tanıtım ziyaretlerimizi 17/05/2016 günü Akınoğlu Ortaokulu, Belevi Ortaokulu, Ballıedere Ortaokulu ve Esençay Ortaokulu olmak üzere güney bölgelerimizdeki köylerimize ziyaret gerçekleştirmiş olduk.

Okul Müdür Yardımcımız Kemal Vehbi Onay öncülüğünde ve Türk ve Edebiyatı Öğretmenimiz Yusuf Yüce ile Matematik Öğretmenimiz Gülizar Türkel´in katılımlarıyla yapılan ziyarette Rehberlik ve Psikolojik Danışman Öğretmenimiz Tuğba Erdoğan tarafından Okulumuz hakkında 8. sınıf öğrencilerine Okulumuzun şimdiki ve gelecekteki durumu hakkında bilgiler verilerek öğrencilerimizden TEOG sınavında yüksek puanlarla Okulumuza kayıt yaptırmaları istendi.

Emeği geçen öğretmenlerimize ve bizlere yardımlarını esirgemeyen ziyaret ettiğimiz okulların yöneticilerine teşekkürü bir borç biliriz.

------------------------------------------------------

>>haber fotoğraf albumü>>