Okul Tanıtım Gezilerimiz: 1- Uluköy, Alpaslan, Destek, Çaydibi Ortaokulları

Okulumuzu Ortaokullara Tanıtım Çalışmaları başladı 1.

16.05.2016 766

Okul Tanıtım Gezilerimiz: 1- Uluköy, Alpaslan, Destek, Çaydibi Ortaokulları

Okulumuzu Ortaokullara Tanıtım Çalışmaları başladı. İlk tanıtım ziyaretlerimizi 16/05/2016 günü Uluköy Şehit Komiser Mustafa Düzgün Ortaokulu, Alpaslan Ortaokulu, Destek Ortaokulu ve Çaydibi Ortaokulu olmak üzere kuzey bölgelerimizdeki köylerimize ziyaret gerçekleştirmiş olduk.

Okul Müdürümüz Ali Öker öncülüğünde Rehberlik ve Psikolojik Danışman Öğretmenimiz Tuğba Erdoğan tarafından Okulumuz hakkında 8. sınıf öğrencilerimize Okulumuzun şimdiki ve gelecekteki durumu hakkında bilgiler verilerek öğrencilerimizden TEOG sınavında yüksek puanlarla Okulumuza kayıt yaptırmaları istendi.

Emeği geçen öğretmenlerimize ve bizlere yardımlarını esirgemeyen ziyaret ettiğimiz okulların yöneticilerine teşekkürü bir borç biliriz.

------------------------------------------------------

>>haber fotoğraf albumü>>