Öğretmenler Günümüzü Çeşitli Etkinliklerle Kutladık

Ülkemizde olduğu gibi Okulumuzda da 24 Kasım Öğretmenler Günü dolu dolu kutlandı.

24.11.2016 234

Öğretmenler Günümüzü Çeşitli Etkinliklerle Kutladık

Önce İlçemiz bir özel bir restoranında Öğretmenler günü anısına tüm öğretmenlerimizle birlikte bir Öğle Yemeği yedik. Okul Müdürümüz Ali Öker günün anısına bir konuşma yaptılar. Daha sonra günün anısına hediyeleri öğretmen arkadaşlara sunuldu. Çok güzel ve mutlu bir tabloydu.

Daha sonra günün anısına toplu fotoğrafların çekilmesinden sonra tekrar derslerimize girmek için Okulumuza döndük.

fotograf_galerisi_1619755.html

Stajyer öğretmen iken adaylığı kalkan ve kadrolu öğretmenler olarak aramıza katılan Şehit Orhan Gülmez Çok Programlı Anadolu Lisesi´nden derslerimize giren Fizik Dersi Öğretmenimiz Güzin Akyüz´ün "Yemin Töreni"nin de bulunduğu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün koordinesinde Şehit Orhan Gülmez Çok Programlı Anadolu Lisesi´nin 24 Kasım 2016 günü saat 14:00´te düzenlediği programa katıldık. Öğretmenlerimiz görev yeminlerini ettiler.

Merhum Öğretmenler İçin Mevlit Okuduk

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün programı çerçevesinde Okulumuz öğrencileri, Meslek Dersleri Öğretmenimiz ve Müdür Yardımcımız Kemal Vehbi Onay rehberliğinde Merkez Çarşı Camiinde, Akşam Namazı öncesi, ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimiz için Kur´an ziyafeti ve Mevlid-i Şerif programı düzenlediler.

fotograf_galerisi_1619757.html

Akşam da Belediyemizin düzenlediği Öğretmenler Gecesi Programına katıldık.