Öğretmen ve Öğrencilerimiz Ramazan'da Camilerimizde Gönüllü Görev Yapıyor

06.04.2023 85

Öğretmen ve Öğrencilerimiz Ramazan'da Camilerimizde Gönüllü Görev Yapıyor

Okulumuz öğrencileri ve Meslek Dersleri Öğretmenleri Ramazan ayı boyunca Taşova merkez camilerinde Vaaz-İrşad, Mukabele Okuma, Teravih Namazı Kıldırma, Hafızlarımız Hatimle Teravih Namazı Kıldırma, Müezzinlik görevlerinde bulunmaya devam ediyorlar.

* Hafız öğrencilerimiz Merkez Çarşı Camiinde İkindi namazından önce mukabele okuyorlar.

* Yine hafız öğrencilerimiz Yeşilırmak Camiinde Öğle namazından önce mukabele okuyorlar.

* Öğrencilerimiz müezzinlik görevlerini de yerine getiriyorlar.

* Hafız öğrencilerimiz Doğu Mahallesi Yeni Camiinde Hatimle Teravih Namazı kıldırıyorlar.

* Meslek Dersleri Öğretmenlerimiz Merkez Çarşı Camiinde Yatsı namazı öncesi Vaaz ve İrşad programı yapıyorlar.

Başta İlçe Müftümüz olmak üzere, öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.