Öğrencimiz Medine Polattan Namaz Dirilişe Çağrı Konferansı

Okulumuz 12/B Öğrencisi Medine Polat, 10/05/2016 Salı günü, pansiyonumuz çok amaçlı salonumuzda, slayt sunusu eşliğinde "Namaz Dirilişe Çağrı" konferansı sundu.

10.05.2016 668

Öğrencimiz Medine Polat´tan "Namaz Dirilişe Çağrı" Konferansı

Açılış konuşmasını Müdür Yardımcımız Eren Baloğlu yaptı. Etkinliğin hedef ve amacını açıklayan Müdür Yardımız Eren Baloğlu kısa süren konuşmasını öğrencimiz Medine Polat´a bıraktı.

Bütün öğrencilerimizin katıldığı konferansta Öğrencimiz Medine Polat Namaz kılmanın önemi ve güzelliği üzerine oldukça etkileyici ve duygulu bir konuşma yaptı. Konuşmasında insanın ruhuna işleyen video ve resimlerden yararlanan Medine kızımıza arkadaşı Sedef Nur Bolat da yardımcı oldu.

Konferansın sonunda bir teşekkür konuşması yapan Müdür Yardımcımız Kemal Vehbi Onay ayrıca Okul Müdürlüğümüz tarafından çalışmasının karşılığına ödül olarak tevdi edilen çeyrek altını Müdürümüz Ali Öker adına öğrencimize verdi.

Programı izleyen öğretmen ve öğrencilerimiz arkadaşlarının bu çalışmasından oldukça memnun olarak ayrıldı.

------------------------------------------------------

>>haber fotoğraf albumü>>