Öğrencilerimizle Havuzbaşı´nda Muhteşem Mezuniyet Gecesiyle vedalaştık

Bu sene okulumuz adına ikinci muhteşem mezuniyet programı daha gerçekleşti; okulumuz son sınıf öğrencileri 02 Haziran 2016 günü Torunlar Havuzbaşı Restoran´da Veda Gecesi düzenlediler.

02.06.2016 782

Öğrencilerimizle Havuzbaşı´nda Muhteşem Mezuniyet Gecesiyle vedalaştık

Program saat 19.00´da yemek servisiyle başladı. Yemek sonrası çay ve sohbet faslı başladı. Akşam hava kararırken saat 19.30´da Sunucumuz Sedef Nur Bolat, programı başlattı. 12-D sınıfı öğrencimiz Muhammed Gür Kur’an-ı Kerim Okudu. Mezun Öğrencilerimiz adına duygulu konuşmayı Okul Birincimiz Ruveyda Caba yaptı. Ruveyda bizi hem güldürdü hem ağlattı. Okul Müdürümüz Ali Öker konuşma yaptı. 12/A sınıfı Rehber Öğretmenimiz Ahmet Çoban 12-A adına, 12/D sınıfı rehber Öğretmenimiz Nevzat Önder 12/D adına birer veda konuşması yaptılar. Osman Varol öğrencimizin yazmış olduğu "Bitti" adlı veda şiirini yine Osman Varol öğrencimizle Edanur Kaplan öğrencimiz düet şeklinde okudular. Lütfü Halis öğrencimiz Müdürümüz Ali Öker ile Edebiyat Öğretmenimiz Seyit Mehmet Kuzu´nun taklitlerini yaptı ve ayrıca Orhan Gencebay´dan "Cevap Ver" müziğinin playback canlandırmasını yaptı. Sesi güzel kızımız Döndü Gölbaşı bize yörelerimizden müziksiz türküler sundu. Öğrencilerimizden bazıları eski okul ve pansiyon anılarından anlattılar. Son olarak öğrencilerimizin Diploma belgeleri geceye katılan öğretmenlerimiz tarafından kendilerine tek tek verildi. Sonra öğrencilerimiz üzüntülü bir şekilde öğretmenleriyle ve arkadaşlarıyla vedalaştılar.

Ahmet Özkan Hocamızın objektifinden Fotoğraflar:

>>haber fotoğraf albumü Flickr>>

------------------------------------------------------

Eren Baloğlu Hocamızın objektifinden Fotoğraflar:

------------------------------------------------------

Tarık Aziz Özler Öğrencimizin objektifinden Fotoğraflar:

------------------------------------------------------

Saliha Yetgin Öğrencimizin objektifinden Fotoğraflar:

------------------------------------------------------

MEB Bağlantısından izleyemeyenler ve indirmek isteyen öğrencilerimiz için:

>>ArcHive Albümü Ahmet Özkan Öğretmenimizden>>

>>ArcHive Albümü Eren Baloğlu Öğretmenimizden>>