Mezunlarımızdan Pansiyon Öğrencilerimizle Sohbet 1

Okulumuz mezunlarından Avukat Ali METİN, 01/12/2016 günü akşamı pansiyonda kalan öğrencilerimizle bir sohbet programı düzenledi.

01.12.2016 493

Mezunlarımızdan Pansiyon Öğrencilerimizle Sohbet

Yatsı namazını müteakip pansiyonumuz çok amaçlı salonunda bir araya gelen Avukat Ali METİN, beraberindeki arkadaşlarıyla hoşsohbet bir zaman geçirdi. Öğrencilerin memnun olduğu ve sık sık yapılmasını istediği sohbet programı kuruyemiş ve çay faslıyla sona erdi.

Sohbet programına Avukat Ali METİN´le birlikte, Belediye Başkanımız Bayram ÖZTÜRK, emekli imam ve ilahi ses sanatçısı Hayri ÇALIŞKAN, Öğretmenevi Müdürü ve TAŞİMDER (Taşova İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği) Başkanı Ömer Faruk GÜLTEKİN, Taşova Şehit Orhan Gülmez Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet GÜLTEKİN, Eczacı Yusuf AYDIN ve diğer TAŞİMDER Yönetim Kurulu üyeleri ile bazı mezunlarımız katıldı.

Archive.Org Albümümüz

Archive.Org Arşivi