Kur´an-ı Kerim Güzel Okuma Okuliçi Eleme Yarışması Yapıldı

İl düzeyinde yapılacak Kur´an-ı Kerim´i Güzel Okuma Yarışması´na hazırlık için 11/11/2016 Cuma günü pansiyonumuz çok amaçlı salonumuzda Meslek Dersleri Öğretmenimiz Zürbiye Topsakal rehberliğinde Kur´an-ı Güzel Okuma Yarışması düzenlendi.

11.11.2016 1329

Kur´an-ı Kerim Güzel Okuma Okuliçi Eleme Yarışması Yapıldı

Açılış konuşmasını yapan Okulumuz Müdür Başyardımcısı İdris Tonkuş, yarışmanın amacını anlatarak, bu yarışmanın kaybedeni asla olmayacaktır, dedi ve yarışmayı başlattı.

Seçici Kurul (Juri): 1. İdris Tonkuş (Müdür Baş yrd) 2. Ahmet Özkan (Meslek Dersleri Öğretmenimiz) ve 3. Zürbiye Topsakal (Meslek Dersleri Öğretmenimiz)

Erkekler ve Kızlar Yarışması şeklinde iki kategoride gerçekleşen yarışmaya 8 erkek öğrenci ve 6 kız öğrenci katıldı.

Yarışmaya Katılan Erkek Öğrencilerimiz:

1. Seyfi Korkmaz (10-B), 2. Caner Tuna (11-A), 3. Muhammet Emin Keleş (9-B), 4. Recep Yiğit (11-A), 5. Onur Ay (12-D), 6. Muhammet Türkel (12-A), 7. Muhammet Ali Çoban (12-A), 8. Fatih Yılmaz (11-B)

Dereceye girenler:

1. Muhammet Emin Keleş, 2. Onur Ay, Recep Yiğit, Seyfi Korkmaz

Yarışmaya Katılan Kız Öğrencilerimiz:

1. Fadime Esra Karakaya (9-A), 2. Hümeyra Açar (11-A), 3. Bayramşah Kara (12-A), 4. Feyzanur Taşkaya (12-A), 5. Rabia Caba (12-A), 6. Tuğba Demir (12-A)

Dereceye girenler:

1. Rabia Caba, 2. Tuğba Demir, 3. Fadime Esra Karakaya

Allah cc katında hepsinin de kazançlı olduğu bu yarışmada emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.