Kaynaşma ve Kardeşlik Kahvaltısı: Yatılı Bölge Ortaokulu 8. Sınıflar

Kaynaşma ve Kardeşlik Kahvaltısı: Yatılı Bölge Ortaokulu 8. Sınıflar

İlçemiz ortaokulları son sınıf öğrencilerimizi okulumuza davet ederek onlarla çaylı kahvaltılı sohbette bulunduk. Bunlar üçüncüsü Yatılı Bölge Ortaokulu oldu.

25.05.2016 1575

Kaynaşma ve Kardeşlik Kahvaltısı: Yatılı Bölge Ortaokulu 8. Sınıflar

Okulumuzu ortaokul son sınıf öğrencilerine tanıtmak amaçlı çalışmalarımıza yeni yaklaşım getirdik: İlçemiz ortaokulları son sınıf öğrencilerimizi okulumuza davet ederek onlarla çaylı kahvaltılı sohbette bulunduk. Bunlar üçüncüsü Yatılı Bölge Ortaokulu oldu.

Yatılı Bölge Ortaokulu 8. sınıf öğrencilerimizi 25/05/2016 günü sabahleyin pansiyonumuz yemekhanesinde misafir ettik.

İlk önce Müdürümüz Ali Öker etkinliğimizin amacı ve hedefleri hakkında ilgi verdi. Arkasından Rehberlik ve Psikolojik Danışman Öğretmenimiz Tuğba Erdoğan Okulumuz, çalışmalarımız, vizyonumuz ve misyonumuz hakkında açıklayıcı bilgiler verdi. Daha sonra Taşova İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanımız ve Taşova Öğretmenevi Müdürü Ömer Faruk Gültekin de bu seneden itibaren okulumuza yüksek puanla kayıt yaptıracak öğrencilere önemli miktarda burs verileceğini söyledi ve çalışkan öğrencilerimizi okulumuza beklediklerini ifade etti.

Okul tanıtım konuşmalarından, broşürlerimizin dağıtılmasından ve tanıtım videomuzun izlenmesinden sonra misafir öğrencilerimize kahvaltı ve çay ikram edildi. Daha sonra vedalaşıldı.

Bize kardeşlik sıcaklığında yaklaşan ve emeği geçen Yatılı Bölge Ortaokulu yönetici ve öğretmenlerine çok teşekkür ederiz.

Çalışmayı kendine ilke edinmiş Yatılı Bölge Ortaokulu son sınıfı öğrencilerimizi önümüzdeki sene aramızda görmek istiyoruz.

İyi ki geldiniz gençler, bize kayıt yaptıramamış olsanız bile bizi daha yakından tanımış oldunuz.

Sizleri seviyoruz.

------------------------------------------------------

>>haber fotoğraf albumü>>