Kaynaşma ve Kardeşlik Kahvaltısı: Atatürk Ortaokulu 8. Sınıflar

Kaynaşma ve Kardeşlik Kahvaltısı: Atatürk Ortaokulu 8. Sınıflar

İlçemiz ortaokulları son sınıf öğrencilerimizi okulumuza davet ederek onlarla çaylı kahvaltılı sohbette bulunduk. Bunlar birincisi Atatürk Ortaokulu oldu.

23.05.2016 491

Kaynaşma ve Kardeşlik Kahvaltısı: Atatürk Ortaokulu 8. Sınıflar

Okulumuzu ortaokul son sınıf öğrencilerine tanıtmak amaçlı çalışmalarımıza yeni yaklaşım getirdik: İlçemiz ortaokulları son sınıf öğrencilerimizi okulumuza davet ederek onlarla çaylı kahvaltılı sohbette bulunduk. Bunlar birincisi Atatürk Ortaokulu oldu.

Atatürk Ortaokulu 8. sınıf öğrencilerimizi 23/05/2016 günü sabahleyin pansiyonumuz yemekhanesinde misafir ettik.

İlk önce müdürümüz Ali Öker etkinliğimizin amacı ve hedefleri hakkında ilgi verdi. Arkasından Rehberlik ve Psikolojik Danışman Öğretmenimiz Tuğba Erdoğan Okulumuz, çalışmalarımız, vizyonumuz ve misyonumuz hakkında açıklayıcı bilgiler verdi. Daha sonra Atatürk Ortaokulu Müdürümüz İbrahim Özarslan da Okulumuzdaki öğrencilik yılları hakkında bilgiler vererek okulumuzun güzelliklerini anlattı.

Okul tanıtım konuşmalarından, broşürlerimizin dağıtılmasından ve tanıtım videomuzun izlenmesinden sonra misafir öğrencilerimize kahvaltı ve çay ikram edildi. Daha sonra vedalaştık.

Bize kardeşlik sıcaklığında yaklaşan ve emeği geçen Atatürk Ortaokulu Müdürümüz İbrahim Özarslan´a ve öğretmenlerine çok teşekkür ederiz.

Çalışmayı kendine ilke edinmiş Atatürk Ortaokulu son sınıfı öğrencilerimizi önümüzdeki sene aramızda görmek istiyoruz.

İyi ki geldiniz gençler, gelmeseniz de bizi daha yakından tanımış oldunuz.

Sizleri seviyoruz.

------------------------------------------------------

>>haber fotoğraf albumü>>