İlçemiz Hacıbey Köyü Veli Ziyaretindeyiz

Okulumuz öğretmenleriyle 09/03/2017 günü Hacıbeyli öğrencilerimiz Sevgi Özdamar, Havvanur Kara, Rahmi Kayım ile Esranur Yazıcı´nıın ailelerini ziyaret ettik.

09.03.2017 578

İlçemiz Hacıbey Köyü Veli Ziyaretindeyiz

Öğrencilerimizin aileleriyle tanışma, kaynaşma ve sorunlarımızı onlarla paylaşma adına yapılan bu buluşma programında güzel anlar yaşandı. Öğrencilerimizin aileleri bu ziyaretten memnuniyetlerini dile getirdiler ve çok güzel ilgi ve iltifat gösterdiler, yiyecek içecek ikramında bulundular.

Güzel sohbetlerin sonunda ailelerle vedalaşıldı.

Öğrencilerimize ve ailelerine bize gösterdikleri sevgi-saygı ve ilgiden dolayı çok teşekkür ederiz.

fotograf_galerisi_1698523.html

Archive.Org Albümümüz