Gönüllü Elçiler Projesi: Şehzade 2. Bayezid´i Arapça Tanıtım Çekimlerindeydik

Okulumuzda bir ilk, Amasya Valiliğimiz, Gönüllü Elçiler Projesi çerçevesinde hazırlayacağımız Amasya Şehzadelerinden 2. Bayezid´in Arapça Tanıtım Videosu için 15/05/2016 Pazar günü Amasya´daydık.

15.05.2016 1506

Gönüllü Elçiler Projesi: Amasya Şehzadelerinden 2. Bayezid´in Arapça Tanıtım Çekimleri

Kameramanlığını Alpaslan İlkokulu Öğretmeni Tayfun Taner´in yaptığı ve 2. Bayezid´in rolünü 11/A sınıfı Öğrencimiz Mehmet Dursun Ömür´ün üstlendiği Amasya çekimleri çok renkli geçti. Bu arada çekimlerde öğrencimizin de heyecanlı olduğu gözlendi. Çekimler tarihi yerleri önem arz eden mekanlarda aşırı nem ve yağmur altında çekildi.

Okul Müdürümüz Ali Öker ve bizleri karşılayan eşlerinin de hazır bulunduğu çekimlerde Proje Rehber Öğretmeni ve Tarih Öğretmenimiz Elvan Abalı, Arapça Metin Editörü ve Meslek Dersleri Öğretmenimiz Ahmet Özkan, Yönetmen ve Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmenimiz Ahmet Fırat İşgüzar da büyük emek verdiler.

Videoların montaj ve düzenlemelerinden sonra 30 Mayıs 2016 günü çalışmamız Amasya´da jüri heyetine arz edilecek.

İnşallah başarılı oluruz.

------------------------------------------------------