Genç Bilaller Ezan Okuma İl Yarışması Okulumuz Ev Sahipliğinde Yapıldı

21.12.2021 190

Genç Bilaller Ezan Okuma İl Yarışması Okulumuz Ev Sahipliğinde Yapıldı

Okulumuz bugün (21/12/2021 Salı günü) düzenlenen Amasya Merkez ve İlçeleri Anadolu İmam Hatip Liseleri Arası Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması'na ev sahipliği yaptı.

Yarışma Sonucu:

MEDYA

Fotoğraf:

ArcHive Fotoğraf Albümü: (Albümün sağ alt ve sol alt köşelerindeki yön oklarıyla fotoğraflar arasında gezinebilirsiniz. İndirmek istediğiniz fotoğrafın üzerine geldiğinizde Fare Sağ Tık, Resmi Farklı Kaydet, ile indirebilirsiniz.)

(Fotoğrafların tamamı yüklenmiştir. Beklettiğimiz için özür dileriz.)

1. ALBÜM

Yukarıdaki 1. Fotoğraf Albümünün yüklenmesi tamamlandığında BURAYA TIKLAYARAK HEPSİNİ İNDİR. zip olarak indirir. Bu albüm toplam 278 adet fotoğraf barındırır, kapasitesi 1.19 GB'tır.

2. Albüm

Yukarıdaki 2. Fotoğraf Albümünün yüklenmesi tamamlandığında BURAYA TIKLAYARAK HEPSİNİ İNDİR. zip olarak indirir.

Bu albüm toplam 94 adet fotoğraf barındırır, kapasitesi 539 MB'tır.

VİDEOLAR:

1. Albüm (Kısa Kısa - Tevfik Öztürk'ten)

Yukarıdaki 1. Video Albümünün yüklenmesi tamamlandı. BURAYA TIKLAYARAK HEPSİNİ MP4 İNDİR. zip olarak indirir. Bu albüm toplam 27 adet küçük parça video barındırır, MP4 kapasitesi 91 MB'tır.  BURAYA TIKLAYARAK HEPSİNİ TS İNDİR. zip olarak indirir. TS kapasitesi 672 MB'tır.

2. Albüm: (Parça parça - Davut Önder'den)

Yarışmanın Tamamı, Tek Bir Video (YOUTUBE)