Eğlenceli Eğitim: Öğrencilerimizle Master-Chef Etkinliği

29.02.2024 58

Eğlenceli Eğitim: Öğrencilerimizle Master-Chef Etkinliği

Okulumuzda Öğrenciler Arası MasterChef Etkinliği Düzenlendi

Okulumuzda 27/02/2024 günü öğrenciler arasında MasterChef etkinliği düzenlendi.

"Bilinçli tüketim, israfı önleme, helal ve temiz gıda” temalı yemek yapma yarışmasına İmam Hatip Fen öğrencilerimizden 3’er öğrenciden oluşan 5 grup katıldı. Yarışmayı Okulumuzun Rehber öğretmeni Tuğba Erdoğan ile Müdür Yardımcımız Mehmet Kantar organize ettiler. Seçici kurul üyeliğini öğretmenlerimizden Ahmet Çoban, Yusuf Yüce, Tuğba Erdoğan ve Cavidan Topuz yaptılar. Öğrencilerimiz, öğretmenleri kontrolünde çorba, bayat ekmek köftesi, artan keklerden truf tatlısı yaptılar.

Sadece kalem tutan, ders çalışan değil evdeki malzemeleri israf etmeden yemek yapabilmeyi, kendilerini hayata hazırlamayı da amaç edinen bu yarışmada Gizem Şahin, Rabia Dertli ve Şüheda Öztürk öğrencilerimizin grubu, yarışmada birinci oldular.

Okul Müdürümüz Kemal Vehbi Onay, yarışmayı düzenleyen öğretmenlere, yarışmaya katılan öğrencilere ve mutfak önlüklerini diken Halk Eğitim Merkezi kurs öğreticisi Eylem Dertli ve kursiyerlerine ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Yarışma sonrası önlükler günün anısına yarışmaya katılan öğrencilerimize hediye edildi.

...

Archive.Org'daki Etkinliğimizin Video Albümü İçin (TIKLAYINIZ)