Doğumunun 1452. Yıldönümünde Mevlid-i Nebi Programını Sunduk

27.09.2023 59

Doğumunun 1452. Yıldönümünde Mevlid-i Nebi Programını Sunduk

Peygamber Efendimizin (sav) doğumunun 1452. yılında Taşova Merkez ve Köy Camilerinde olduğu gibi eş zamanlı olarak Çarşı camiinde de Taşova Müftülüğü ile Okulumuz Şehit Bekir Özdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu işbirliğiyle Mevlid-i Nebi programı sunduk.

Akşam namazı sonrası saat 19.00’da başlayan mevlid programı, Çarşı Cami görevlileri ile Okulumuz Müdür Yardımcısı Ahmet Çoban ve meslek dersleri öğretmenlerimiz Muhammed Güleç ile Ömer Yasin Ülker tarafından hazırlanan öğrencilerimiz Kur’an tilaveti, mevlid bahirleri ve ilahilerini okudular.

Sonrasında Taşova Müftüsü Ferhat Koçak tarafından günün anlamına uygun vaaz edildi ve bitiş duasıyla program sona erdi.

Programın ardından kılınan Yatsı namazı sonrasında Okulumuz Şehit Bekir Özdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından helva ikramında bulunuldu.