Cuma Etkinlikleri 3. Hafta: Yolaçan, Hacıbey ve Yerkozlu Köyleri

Okulumuz Cuma uygulamaları kaldığı yerden devam ediyor aynı hızla bu sene: 16.12.2016

16.12.2016 699

Cuma Etkinlikleri 3. Hafta: Yolaçan, Hacıbey ve Yerkozlu Köyleri

Okulumuz Cuma uygulamaları kaldığı yerden devam ediyor aynı hızla bu sene:

Mesleki Uygulama Etkinlikleri çerçevesinde yapılan son sınıf Erkek Öğrencilerimiz Cuma Namazı Uygulamalarının 3.sü 16/12/2016 günü Yolaçan ve Hacıbey köylerinde; Kız Öğrencilerimiz Bayanlar Sohbet Programlarının da 3.sü ise yine 16/12/2016 günü akşamı Yerkozlu köyünde yapıldı.

Cuma namazı sonrası Hacıbey Köyü İmam Hatibi ve bizim önceki mezunlarımızdan Osman Yeral Hocamızın evinde misafir olduk.

Gösterdikleri ilgiden dolayı kendilerine çok teşekkür ederiz.

Erkek Öğrencilerimiz Yolaçan ve Hacıbey Köyü Cuma Uygulamalarından:

fotograf_galerisi_1640029.html

Akşam ise Yerkozlu Köyü bayanlarına kız öğrencilerimizin hazırlamış olduğu vaaz ve irşad programını sunduk. Program sonrası Yerkozlulu kızımız Rabia Caba´nın ailesine misafir olduk.

Öğrencilerimizi yalnız bırakmayan Arapça Öğretmenimiz Elif Demirkan´a da bizlere katıldığı için teşekkür ederiz.

fotograf_galerisi_1640044.html

Gösterdikleri ilgiden dolayı kendilerine çok teşekkür ederiz.