Bu Cuma Merkez Camilerinin Minber ve Mihrapları Öğrencilerimizin

20.04.2022 750

Bu Cuma Merkez Camilerinin Minber ve Mihrapları Öğrencilerimizin

Okulumuz öğrencileri bu Cuma (22 Nisan 2022) günü, Taşova merkezdeki camilerde, Mesleki Uygulamalar çerçevesinde Hutbe ve Cuma Namazı Uygulaması yapacaklardır.

Daha önce planlanıp gerekli onaylar alındıktan sonra köy camilerinde ve de Okulun Uygulama Caminde aylardır öğrencilerimiz tarafından yapılan Cuma uygulamalarının ardından bu Cuma yapılacak olan hitabet ve imamet uygulaması öncesi yine Okulumuz Meslek Dersleri Öğretmeni ve Müdür Baş Yardımcısı Metin YAMAN tarafından "Eğitim-Öğretimin Önemi ve Okulumuzun Hedefleri" konulu vaaz programı sunulacaktır. Vaazın akabinde Okulumuzdan görevli gözetmenler tarafından camilere getirilen öğrencilerimiz hutbe okuyup namaz kıldıracaklardır.

Tüm belde ve köylerde oturan velilerimize ve vatandaşlarımıza, kardeşlerimize duyurulur.

20-04-2022

20-04-2022