Boraboy Gölünde 2023 Güz Eğitim Kampı Düzenledik

Boraboy Gölünde 2023 Güz Eğitim Kampı Düzenledik

Boraboy Gölünde 2023 Güz Eğitim Kampı Düzenledik

13.10.2023 73

Boraboy Gölünde 2023 Güz Eğitim Kampı Düzenledik

“2023 Boraboy Lake Autumn Training Camp Project”

“Okul sadece dört yanı duvarla çevrili, tepesinde dam olan yer değildir. Okul her yerdir. Sırasında bir orman, sırasında dağ başı. Öğrenmenin, bilginin var olduğu her yer okuldur. ”

Okulumuz Taşova Şehit Bekir Özdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu 10-11 Ekim 2023 günlerinde Boraboy Gölü’nde iki günlük “2023 Güz Dönemi Eğitim Kampı” düzenledi. Birincisini geçen yıl 17-18 Kasım 2022 günlerinde yine aynı yerde düzenlemiştik.

Okulumuzda yapılan projelerden bir tanesi olan “2023 Boraboy Gölü Güz Eğitim Kampı Projesi” çeşitli eğitici ekinliklerle sona erdi.

Eğitim kampında;

“Bungalov Evlerine Yerleşme, Eğitim Alanında Toplanma, Doğa Yürüyüşü, Kahvaltı ve Yemek ve Çay Saatleri, İlk Yardım Eğitimi, Kitap Okuma Saati, İzcilik Eğitimi, Çadır Kurma Eğitimi, Yarışmalar (Parkur), Etkin Ders Çalışma Eğitimi, Sosyal Sorumluluk çerçevesinde “Endemik Bitkilerin Korunması” eğitimi, Sessiz Sinema, Rehberlik, Final Yemeği Sonrası Çevre Temizliği vb” gibi birçok etkinlikler yapıldı.

2023 Boraboy Gölü Güz Eğitim Kampı Projesi “Taşova İmam Hatip Fen 2023 Boraboy Lake Autumn Training Camp Project” etkinliğine;

Taşova Kaymakamlığı, Taşova Belediyesi, Taşova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Taşova Orman İşletme Müdürlüğü, Taşova Yerel Eylem Grubu (YEG) Derneği ve Taşova İmam Hatipliler Derneği (TAŞİMDER) çeşitli destek ve yardımlarda bulundular.

Eğitim Kampı’nın Final Yemeği bölümüne;

Taşova Belediye Başkanımız Sayın Bayram Öztürk, Amasya İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Türkmen, Taşova İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa Tümer, Taşova Müftümüz Sayın Ferhat Koçak, Taşova İmam Hatipliler Derneği (TAŞİMDER) Başkanı Sayın Adnan Veli Gültekin ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldılar.

Okul Müdürümüz Kemal Vehbi Onay, böyle güzel bir projeye desteklerini ve yardımlarını esirgemeyen resmi kurum ve sivil toplum kuruluşlarına, emeklerinden dolayı okul yönetici ve öğretmenlere, zorluklara dayanmayı göze alarak kampa katılan öğrencilere ve onları her anlamda destekleyen velilerine çok teşekkür etti. Her yıl bu mevsimde bu projenin tekrarlanacağını söyledi.

Eğitim kampına katılan öğrencilerimiz de etkinlikten çok memnun kaldıklarını, çok faydalı olduğunu, unutulmaz güzel anılar ve bilgiler edindiklerini, zaman zaman bu tür etkinliklerin devamını istediklerini dile getirdiler.

.

 

..

Archive.Org'daki Etkinliğimizin Fotoğraf Albümü İçin (TIKLAYINIZ)

.

Archive.Org'daki Etkinliğimizin Video Albümü İçin (TIKLAYINIZ)

.

Archive.Org Hizmetindeki Okulumuz Etkinlik Arşivine Gitmek İçin (TIKLAYINIZ)

.

Okulumuz Web Sayfasında Yıllara Göre Etkinlik Arşivimiz İçin (TIKLAYINIZ)

.