Amasya Güreş Müsabakaları İl Birinciliği Başarımız

Okulumuz Güreş Takımı 16/01/2017 tarihinde Amasya´da yapılan Güreş İl Birinciliği müsabakalarında büyük başarı gösterdiler.

16.01.2017 558

Amasya Güreş Müsabakaları İl Birinciliği Başarımız

Amasya Spor Salonu´nda yapılan 15-16 yaş ve 17-18 yaş grubu, Amasya Liseler Arası Güreş İl Birinciliği Müsabakasında Okulumuz 15 öğrencimizle okulumuzu temsil ettiler.

Yarışmalarda:

15-16 yaş grubu grekoromen stilde, 2 birincilik, 2 ikincilik;

17-18 yaş grubu grekoromen stilde, 4 birincilik, 2 ikincilik, 5 üçüncülük;

Genel toplamda, 6 birincilik, 4 ikincilik, 5 üçüncülük elde ettiler.

Müsabakalara hazırlayan Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Ömer Hancı:

"Öğrencilerimiz güzel performans sergilediler. Bunda öğrencilerin vakit sınırlaması olmadan pansiyonda özel yerlerinde çalışmalarının da etkisi var. Bizlere bu konularda yardımcı olan Okul Müdürümüz Ali Öker Bey´e teşekkür ediyorum. Bize başarılarıyla mutluluk sağlayan öğrencilerimize de çok teşekkür ederim.

Birinciler, ilimizi temsilen daha sonra açıklanacak olan illerde yapılacak grup elemelerine katılacaklardır. Şimdiden kendilerine başarılar diliyorum. Sıkı çalışmalarını devam ettirmeliler." dedi.

Müsabakalarda bizzat öğrencilerinin başında onların başarı sevincini paylaşan Okul Müdürümüz Ali Öker de:

"Bize yarışmalarda bu sevinci yaşatan öğrencilerimize ve onları mesai kavramı olmadan çalıştıran değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ömer Hancı Bey´e teşekkür ederim. Yüzümüzün akıyla döndük. Şimdiden ilerde yapılan olan yarışmalarda da başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Sabah mesai saatinde yola çıkan Okulumuz güreş takımı öğrencileri, uzun süren karşılaşmaların ardından akşam geç saatlerde okullarına döndüler.

>>Archive.Org Fotoğraf Albümümüz>>

>>Archive.Org Öğrencilerimizin Çektiği Video Albümümüz>>