1993 Mezunumuz İlyas Kaynak'tan Öğrencilerimize YKS Hazırlık Kitapları

Mezunumuz İlyas Kaynak'tan Öğrencilerimize YKS Hazırlık Kitapları

09.12.2022 104

Mezunumuz İlyas Kaynak'tan Öğrencilerimize YKS Hazırlık Kitapları

Okulumuz Taşova İmam Hatip Lisesi 1993 Mezunu İlyas KAYNAK, TAŞİMDER (Taşova İmam Hatipliler Derneği) aracılığıyle öğrencilerimizin YKS (Yükseköğretim Kurumlar Sınavı)'na hazırlanması için kaynak ve yardımcı soru bankası, konu anlatımı kitapları gönderdi.

TAŞİMDER Başkanı Hüseyin AYTAŞ ve Yönetim Kurulu Üyesi Mevlüt ALPAT kendilerine posta ile gönderilen kitapları bugün (9/12/2022) Okulumuz yöneticilerine teslim ettiler.

TAŞİMDER Başkanımız yaptığı açıklamada:

"Taşova İmam Hatip Lisesi mezunlarımızdan Sayın İlyas KAYNAK kardeşimiz Okulumuz Taşova İmam Hatip Lisesi ve İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri için kendilerine verilmek üzere Bir Üst Öğrenime Hazırlık (YKS ve LGS) kitapları göndermiştir.

Dernek Üyesi Kardeşimiz Mevlüt ALPAT ile beraber Okulumuz Müdür ve öğretmenlerimize teslim ettik.

İlyas Kardeşimize çok teşekkür ederiz, Allah cc razı olsun." dedi.

09-12-2022