12 Mart İstiklal Marşının Kabulü Ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma

13.03.2024 83

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü Ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma

12 Mart 2024 Salı günü, Okulumuz konferans salonunda, bağımsızlığımızın en önemli sembollerinden biri olan ”12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulünün 103. Yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı”nı sunduk.

Sunuculuğunu 12/A sınıfı öğrencimiz Rümeysa Özdemir'in yaptığı program, İstiklal Marşımızın okunması, 12/B sınıfı öğrencimiz Ahmet Emre Aydın'ın Kur'an-ı Kerim tilaveti, Okul Müdürümüz Kemal Vehbi Onay'ın selamlama konuşması ile başladı, Mehmet Akif Ersoy'u tanıtan sinevizyon gösterisi, öğrencilerimizin Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Yusuf Yüce yönetminde hazırladıkları tiyatro gösterisi, Müdür Yardımcımız Ahmet Çoban ve Meslek Dersleri Öğretmenimiz Ömer Yasin Ülker'in öğrencilerimizle hazırladıkları "TİFEN İstiklal Marşını Okuyor" klibinin sunumu, Edebiyatçı Yazar Ömer Celep'in "Milli Marşımız ve Akif" konulu konferansı ile devam etti ve 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü Ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü ile ilgili yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerin verilmesi ile sona erdi.

İlkokullar Arası Mehmet Akif ve İstiklâl Marşı konulu resim yarışmasında 3. olan: Zekeriya Akıcı

Ortaokullar Arası Mehmet Akif ve İstiklâl Marşı konulu şiir yazma yarışmasında 3. olan: Merve Özgen

İlkokullar Arası Mehmet Akif ve İstiklâl Marşı konulu resim yarışmasında 2. olan: Hiranur Harman

Ortaokullar Arası Mehmet Akif ve İstiklâl Marşı konulu şiir yazma yarışmasında 2. olan: Buket Akbaş

İlkokullar Arası Mehmet Akif ve İstiklâl Marşı konulu resim yarışmasında 1. olan: Çınar Mert Gök

Ortaokullar Arası Mehmet Akif ve İstiklâl Marşı konulu şiir yazma yarışmasında 1. olan: Meriç Ziya Ören

Ortaokullar Arası Mehmet Akif ve İstiklâl Marşı konulu şiir yazma yarışmasında 1. olan Meriç Ziya Ören'in Şiiri

Programımıza Kaymakamımız Sayın Efe Kılıç, Belediye Başkanımız Sayın Bayram Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa Tümer, Şube Müdürümüz Mahmut Üçağaç, Edebiyatçı Yazar Ömer Celep, okul ve kurum müdürleri ile öğrenciler katıldılar.

Program sonrası Edebiyatçı Yazar Sayın Ömer Celep hocamızın bize hediye ettiği mavi sedir ağacı fidanı günün anısına okulumuz başçesine dikildi.

Öğretmen ve Öğrencilerimizin Hazırladığı "TİFEN İstiklâl Marşımızı Okuyor 2024" Klibi

...

Archive.Org'daki Etkinliğimizin Video Albümü İçin (TIKLAYINIZ)